Перейти до основного вмісту

Смажені баклажани з кетчупом

Рецепти смажених баклажанів кружальцями

Рецепти смажених баклажанів кружальцями

Рецепт дуже смачного, але дуже простого в приготуванні страви з баклажанів – смажені баклажани кружальцями з кетчупом готуються дуже швидко і нікого не залишать байдужим. При всій своїй простоті приготування, смажені кружальцем баклажани, залиті кетчупом, дуже добре виглядають на столі, відрізняються дуже гарним смаком, при цьому є вегетаріанською стравою. Якщо ви приготуєте смажені баклажани з кетчупом за цим рецептом, ви ніколи не пошкодуєте.

Інгредієнти рецепту смажених баклажанів із кетчупом

  • Баклажани – 2-3 шт.
  • Кетчуп – 4-5 ст.
  • Олія – 2-3 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль

Рецепт приготування смажених баклажанів з кетчупом

Баклажани, смажені з кетчупом, готуються за таким рецептом. Баклажани помити, обсушити серветкою. Сухі баклажани нарізати впоперек завтовшки 0,5 см і посолити. Порізані баклажани викласти на розігріту олію (масло повинно покрити баклажани). Цибулю нашаткувати та обсмажити з баклажанами. Після того, як баклажани та цибуля обсмажаться, перекласти їх у сотейник, залити кетчупом та поставити в духовку на 15 хвилин. Також можна, не випікаючи в духовці, залити баклажани гарячим кетчупом. Готові баклажани, смажені з кетчупом, подавати до столу в холодному вигляді.