Перейти до основного вмісту

Намазки для канапе, бутербродів та сандвічів

Рецепти намазки для канапе, бутербродів та сандвічів

Приготувати намазки для бутербродів, сандвічів та канапе можна різного кольору та смаку. При цьому вершкове масло змішують з хріном, гірчицею, томатною пастою, кетчупом, вареним протертим шпинатом і т.д. Рецептура дуже проста, на 1 столову ложку вершкового масла береться 1 чайна ложка продукту. Перед тим як змішувати, олію необхідно збити. Вершкове масло можна приготувати з іншими продуктами, ось кілька рецептів.

Намазка для бутербродів із вареного яйця та олії: 2 ст.л. олії змішати з протертим через сито одним жовтком. Таку пасту можна використовувати для канапе та для прикрашання бутербродів.

Намазка для сандвічів з відвареним яйцем та цибулею: яйця відварити, порубати з цибулею, посолити, поперчити та заправити олією або майонезом.

Намазка на канапе з яйцями та анчоусами: яйця відварити, анчоуси дрібно нарубати. Розтерти жовтки з анчоусами та розпущеним маслом.

Намазка для бутербродів з риби або крабів: рибу або краби відварити, або можна взяти консервовані, дрібно нарізати і змішати з олією, селера, перцем, сіллю, томатною пастою.

Намазка для сандвічів із сардинами або шпротами: з риби видалити кістки та змішати з перцем, сіллю, олією, лимонним соком та рубаною зеленню петрушки.

Намазка на канапе із солоного оселедця: два оселедці вимочити та зняти з кісток. Ломать хліба вимочити в молоці, віджати і посікти з оселедцем. Додати дрібно нарізану цибулю і подрібнене варене яйце. Заправити пасту 2 столовими ложками майонезу або олією. Також можна додати одне антоновське яблуко.

Намазка для бутербродів із ліверної ковбаси: ліверну ковбасу розтерти вилкою з тертим сиром та вершковим маслом.

Намазка для сандвічів з ліверної ковбаси та волоських горіхів: 3-4 волоські горіхи очистити і дрібно порубати. Змішати горіхи з однією столовою ложкою каперсів та 100 грамами ліверної ковбаси.

Намазка на канапе з ліверної ковбаси та шпинату: 3 столові ложки шпинатного пюре змішати зі 100 г ліверної ковбаси і заправити 1 столовою ложкою майонезу.

Намазка для бутербродів з відвареного м'яса: відварену яловичину, курку або шинку дрібно нарубати і змішати з маслом, дрібно нарубаною селера або підсмаженою цибулею, посолити, поперчити.

Намазка для сандвічів із моркви: моркву натерти на дрібній тертці та змішати з майонезом чи медом.
Намазка на канапе зі стручкового перцю: перець стручковий ошпарити і очистити від насіння. Після цього перець дрібно порубати і змішати з сирковою масою, а потім заправити майонезом.

Намазка для бутербродів із сиру або сирковою масою: сир або сиркову масу розтерти з цукром, а потім змішати з дрібно нарубаними горіхами.